'KV Oostende en Standard grijpen naast Belgische middenvelder'

'KV Oostende en Standard grijpen naast Belgische middenvelder'

Gepubliceerd: donderdag 30 augustus 2018 om 11:04do 30-08-2018 om 11:04

Standard bekijkt al een tijdje de optie Stephane Omeonga. De Rouches hopen nog steeds de middenvelder binnen te halen maar nu komt er een nieuwe kaper de kust.

Het Nieuwsblad meldt dat ook KV Oostende geïnteresseerd is in de speler van het Italiaanse Genoa. Omeonga zou echter al te kennen hebben gegeven naar Sclessin te willen verkassen.

Ook in Italië is er interesse voor de 22-jarige middenvelder, maar Omeonga wil het liefst terugkeren naar de Belgische velden. De Belgische jeugdinternational ligt nog tot 2022 onder contract bij Genoa en speelde in het verleden in de jeugd van Anderlecht en Standard.

Update 22/08, 10u15: Standard aast al een tijdje op Stephane Omeonga van Genoa, maar volgens Het Nieuwsblad is de interesse van KV Oostende concreter. De kustclub zou zich al gemeld hebben bij de Belgische jeugdinternational. De Rouches zullen zich dus moeten haasten om Oostende voor te zijn. Naar verluidt zou de voorkeur van Omeonga wel in Luik liggen.

Update 30/08, 11u04: KV Oostende en Standard moeten de komst van Omeonga uit hun hoofd zetten. De belofte-international zal Genoa deze mercato niet meer gaan verlaten, zo meldt La Dernière Heure-journalist Kevin Sauvage. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws