Degryse begrijpt helemaal niets van Club Brugge: Bizar

  Degryse begrijpt helemaal niets van Club Brugge: "Bizar"

  Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 23:30ma 20-08-2018 om 23:30

  Marc Degryse zag Club Brugge op de valreep twee punten uit handen geven tegen Antwerp (1-1). Aanvallend liet Club weinig zien, ook al heeft het nog twee klasbakken onder contract liggen.

  Degryse begrijpt helemaal niet waarom Abdoulay Diaby en Anthony Limbombe niet meer worden ingezet. Zij zouden het verschil nog kunnen maken voor Club Brugge.

  "Ik vind het bizar dat Club die spelers niet gebruikt. Ze hebben allebei een contract bij Club, en willen er weg. Dat wil toch niet zeggen dat je ze niet meer mag opstellen?", vertelt hij bij Extra Time.

  Voor de spelers zelf is dit ook niet positief. "Ze beseffen het misschien niet, maar dat komt hen zelf ook niet echt ten goede. Want op die manier geraken ze allebei pas fit tegen januari bij hun nieuwe club. Door het feit dat Club nu geen spitsen meer heeft kon het ook zondag weinig tonen voorin. Ze missen die Wesley wel enorm."

  Plaats een reactie

  Roach +1952
  dinsdag 21 augustus 2018 om 00:03
  Is die titel ook eens niet gebruikt geweest toen hij nog TD was? :-)
  Vind ik leuk
  Vlaming +1536
  dinsdag 21 augustus 2018 om 07:25
  Leko ging dit seizoen niet dezelfde fout maken als vorig seizoen, maar hij doet juist hetzelfde.
  Vind ik leuk
  dinsdag 21 augustus 2018 om 09:27
  Juist hetzelfde? Joepie weer kampioen dus.
  Vind ik leuk
  mapolean +935
  dinsdag 21 augustus 2018 om 08:13
  Inderdaad, al die transferverhalen brengen alleen maar ellende... Clubs rekenen zichzelf rijk, speler wordt aan de kant gelaten, makelaars zwaaien met luchtkasteelachtige voorstellen. Als het puntje bij het paaltje komt, dan komt er eindelijk een transfer, aan de helft van de prijs, met de helft van de voorgestelde wedde, in de laatste week van augustus, bij een gedoodverfde degradatiekandidaat in het buitenland ... Ik zou in de contracten van de spelers een clausule laten opnemen dat ze voor de duur van hun overeenkomst de woorden "tranfer" of "dromen van het buitenland" niet mogen gebruiken. Ze ondermijnen hun eigen marktwaarde, en verliezen zelf een dik half jaar door alle perikelen...
  Vind ik leuk
  Boerken +7041
  dinsdag 21 augustus 2018 om 10:39
  Stop gewoon die transfers als de competitie start! Is dat nu zo moeilijk?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws