RSC Anderlecht hoopt op toptransfer: Ze moeten een krachtig signaal geven

RSC Anderlecht hoopt op toptransfer: "Ze moeten een krachtig signaal geven"

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 12:30ma 20-08-2018 om 12:30

RSC Anderlecht heeft zijn start niet gemist. Het vernieuwde paars-wit heeft na vier wedstrijden nog steeds het maximum van de punten. Eén van de uitblinkers is zonder twijfel Adrien Trebel, al blijft zijn toekomst in het Astridpark onzeker.

Philippe Albert hoopt voor de Brusselaars dat Trebel gewoon blijft. "Ik zie niet in wie hem kan vervangen. Ik heb hem nog nooit zo goed zien spelen gedurende zo een lange periode. Hij is topfit en is ook een beetje de 'grote broer' van spelers als Saelemaekers", klinkt het in La Capitale.

Extra moeite
Paars-wit deed de Fransman al een contractvoorstel, maar hij hapte nog niet toe. "Ze moeten een krachtig signaal geven door hem te overtuigen om een nieuw contract te tekenen, dat is de taak van de club", gaat de ex-Rode Duivel verder.

De analist ziet de Anderlecht-kapitein in bloedvorm verkeren, iets wat bij een vertrek mogelijk niet meer het geval is. "Voor Trebel zou het ook beter zijn om te blijven, want anders breekt hij mogelijk zijn positieve spiraal", besluit Albert.

Poll

Zie je Trebel te blijven?

(922 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws