Vadis twijfelt na uitsluiting: Ik denk dat hij eerst geen gele kaart wou trekken

Vadis twijfelt na uitsluiting: "Ik denk dat hij eerst geen gele kaart wou trekken"

20-08-2018 11:10
10

KAA Gent versloeg zondag KAS Eupen met 2-3. Vadis Odjidja-Ofoe speelde bij de Buffalo's een sterke match, maar werd in het slot wel uitgesloten. Volgens de middenvelder gebeurde dat onder druk van de thuisspelers. 

Op een klein kwartier van het einde was de match van Vadis al gedaan. Hij liep tegen zijn tweede gele kaart aan en mocht gaan douchen. "Ik weet dat ik op zijn voet trapte maar het was zeker niet bewust. Ik denk dat hij eerst geen gele kaart wou trekken, maar dat hij het onder protest van de spelers van Eupen wel gedaan heeft. Maar goed, het is wat het is. Je kan er niks meer aan veranderen", aldus Vadis op de website van KAA Gent

Rood na twee gele kaarten betekent in België een schorsing van één speeldag. Vadis kan zich nu dus richten op de matchen tegen Bordeaux in de voorronde van de Europa League. "Een beetje rust kan nooit kwaad (lacht). Op deze manier kan ik uitkijken naar de Europa League matchen. Ik heb vertrouwen in de ploeg voor volgende week. De jongens zijn sterk genoeg om Lokeren te kloppen, ik heb er vertrouwen in."

No Poll