Van Damme met het hart op de tong: “Voetbal is een achterbakse wereld”

Van Damme met het hart op de tong: “Voetbal is een achterbakse wereld”

20-08-2018 06:45
7

Jelle Van Damme keerde tegen Club Brugge terug in de basisopstelling van Club Brugge. De verdediger kreeg de opdracht om Ruud Vormer te neutraliseren. De voormalige Rode Duivel heeft altijd het hart op de tong.

Van Damme kende een kleine vete tussen hem en coach Laslo Bölöni. ‘Nadat Van Damme in de openingsmatch op de bank moest beginnen en enkele kritische opmerkingen van de Roemeen moest slikken, had hij zijn coach op sociale media een ‘fool’ genoemd’, zo meldt Gazet van Antwerpen.

“Zelf heb ik het ook niet makkelijker gemaakt met mijn berichten op sociale media, daar moet ik eerlijk in zijn. Ik ben iemand met het hart op de tong. Maar ik ben wie ik ben en wil of zal ook nooit veranderen”, laat Van Damme weten aan Gazet van Antwerpen.

“Kijk, ik ben geen moeilijke mens, maar praat gewoon tegen mij.” Van Damme weet dat hij soms te fel reageert. “Uiteindelijk misschien wel, want ik blijf gewoon mezelf. Maar voetbal is een achterbakse wereld. Het is een ploegsport, maar als puntje bij paaltje komt, is het ieder voor zich. Ik voetbal gewoon nog altijd heel graag.”