Real Madrid wint eerste competitiewedstrijd zonder Ronaldo en begint goed

Real Madrid wint eerste competitiewedstrijd zonder Ronaldo en begint goed

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 00:04ma 20-08-2018 om 00:04

Real Madrid is het Primera Division-seizoen begonnen met een zuinige overwinning op Getafe. Zonder Cristiano Ronaldo was De Koninklijke te sterk met 2-0.

De afwezigheid van Ronaldo was nauwelijks te merken bij Real. De spelers van de nieuwe trainer Julen Lopetegui vonden elkaar goed en speelden uitstekend. Nadat Gareth Bale een grote kans miste, opende Dani Carvajal de score met een kopbal. Marcelo gaf de bal voor, maar die werd weggewerkt door de Getafe-doelman. De rebound was voor Carvajal. Ook daarna trapte Real het gaspedaal in en kwam Getafe er nauwelijks aan te pas. Veel vuurwerk leverde dat niet op.

Daar moesten de fans van Real nog een half uur voor wachten. Nadat Marco Asensio de bal op links voorgaf was Bale er als de kippen bij om vanaf de penaltystip binnen te prikken. Daarna deed de thuisploeg het rustiger aan en kon Lopetegui enkele spelers wisselen. Zo mocht Casemiro minuten maken. Veel spektakel kregen de toeschouwers niet meer te zien.

Getafe kreeg nog een paar kansen om wat aan de score te veranderen, maar zonder succes. Real speelde de wedstrijd rustig uit en kan zich voorbereiden op het uitduel met Girona van volgende week.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws