Scorende Lukaku kan verrassende nederlaag van Man Utd niet voorkomen

  Scorende Lukaku kan verrassende nederlaag van Man Utd niet voorkomen

  zondag 19 augustus 2018 om 18:55

  Manchester United heeft op bezoek bij Brighton & Hove Albion de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van José Mourinho verloor met 3-1.

  Brighton deelde voor rust een mokerslag uit aan United. The Red Devils liepen al vrij snel achter de feiten aan en kwamen op een 2-0 achterstand door goals van Glenn Murray en Shane Duffy. United liet het er niet bij zitten en deed via Romelu Lukaku iets terug, maar de marge werd nog voor de rust weer verdubbeld dankzij Pascal Gross, die een strafschop benutte nadat Eric Bailly zijn tegenstander naar de grond trok.

  In de tweede helft gaf United gas, maar dat leverde geen resultaat op. Zo nu en dan kon Brighton er uitkomen, maar het elftal richtte zich vooral op verdedigen. In de absolute slotfase mocht Paul Pogba nog aanleggen voor een penalty, nadat Duffy invaller Marouane Fellaini onderuit haalde. De Fransman faalde niet vanaf de stip, maar United had niet meer de tijd om ook nog een derde treffer te maken.

  Bij United vielen vooral de defensieve fouten op. José Mourinho richtte zich de hele zomer op de komst van een nieuwe centrale verdediger, maar zijn wens werd door de clubleiding niet gehonoreerd.

  Plaats een reactie

  dethklok28 +4775
  zondag 19 augustus 2018 om 19:06
  Hoe verrassend? Elke uitwedstrijd is een mogelijk verlies. Schrik ik al niet meer van.
  Vind ik leuk
  zondag 19 augustus 2018 om 19:08
  3-2*
  Vind ik leuk
  SD +9415
  zondag 19 augustus 2018 om 19:14
  De positie van Mourinho wankelt en het zal met de jaren moeilijker worden om een topclub te vinden. Zijn afwachtende speelstijl is duidelijk voorbijgestreefd, vooral als je,de verdedigers daarvor niet hebt.
  Vind ik leuk
  SD +9415
  zondag 19 augustus 2018 om 19:14
  De positie van Mourinho wankelt en het zal met de jaren moeilijker worden om een topclub te vinden. Zijn afwachtende speelstijl is duidelijk voorbijgestreefd, vooral als de verdedigers daarvor niet hebt.
  Vind ik leuk
  zapperboy +804
  zondag 19 augustus 2018 om 19:34
  United is van minuut 1 tot minuut 90 een handvol los zand.
  Mag ik het stellen: Pogba deed ALLES vrijwillig verkeerd.
  Of .... heb ik een slechte TV ?
  Vind ik leuk
  Vaneigens +868
  zondag 19 augustus 2018 om 20:48
  Man Utd zal de laatste echte topclub van Mourinho zijn. Nog een paar wedstrijden en hij kan gaan rentenieren.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws