Schrijvers kan ontgoocheling niet verbergen: Er zat meer in

Schrijvers kan ontgoocheling niet verbergen: "Er zat meer in"

Gepubliceerd: zondag 19 augustus 2018 om 20:03zo 19-08-2018 om 20:03

Siebe Schrijvers kon in zijn tweede basisplek voor Club Brugge niet voor het verschil zorgen. De Bruggelingen speelden 1-1 gelijk tegen Antwerp. De aanvallende middenvelder/spits was ontgoocheld na het resultaat.

"We waren goed voorbereid op het aanvallende spel van Antwerp en gaven ook geen enkele kans weg. Het is dan ook jammer dat we op een stilstaande fase de drie punten kwijtspelen. We hadden al een aantal aanvallende spelers gewisseld na de late tegentreffer en concentreerden ons op het einde op de goede organisatie", zegt hij.

"Een gelijkspel op de Bosuil is goed, maar er zat meer in. Het was moeilijk voetballen door de mandekking bij de tegenstander. Haroun zat constant in mijn rug en Hans Vanaken had altijd Yatabaré in zijn buurt", klinkt het op de website van Club Brugge.

"We vonden in de tweede helft al iets beter de vrije man, maar vaak kwam de laatste pass er nét niet uit. Het gemis van Wesley en Vossen was voelbaar, maar Openda en Dennis hebben het goed gedaan. We kijken uit naar de volgende thuismatch tegen Anderlecht om opnieuw voluit voor de drie punten te gaan", besluit hij.

Plaats een reactie

zondag 19 augustus 2018 om 20:07
Jullie hebben de eerste goal ook cadeau gekregen van Van Damme
Vind ik leuk
Kris1 +1290
zondag 19 augustus 2018 om 20:12
Dank U. Beleefd zijn is de boodschap.
Vind ik leuk
DeGreatOld +429
zondag 19 augustus 2018 om 21:11
Juist ja, op het hoogste niveau moet je de spelers van de topclubs voldoende vrijheid laten, anders worden ze al snel gefrustreerd. K ben benieuwd of er ook over de potige duels van de brugse spelers zal geklaagd worden. Het was hard tegen hard.
Vind ik leuk
Zelfkweek +1470
zondag 19 augustus 2018 om 21:18
Volgens mij was het harder tegen hard..... 😉
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws