Bölöni kan niet tevreden zijn na gelijkspel: 'Het moet beter'

Bölöni kan niet tevreden zijn na gelijkspel: 'Het moet beter'

Gepubliceerd: zondag 19 augustus 2018 om 18:02zo 19-08-2018 om 18:02

Antwerp FC kon in het slot alsnog een punt uit de brand slepen tegen Club Brugge. Toch was coach Laszlo Bölöni achteraf niet tevreden.

De coach zag geen mooie wedstrijd op zondagmiddag. "Het was een fysieke en spektakelarme wedstrijd. Volgens mij heeft de druk zijn effect gehad op de prestaties van de spelers", zegt hij aan Sporza.

Hij wil vooral aanvallend beter spel zien van zijn eigen ploeg. "In mijn ogen hebben we geen spektakel gezien en ook amper actie in de rechthoek en weinig aanvallende acties. Ik wil de spelers feliciteren voor hun karakter waarmee ze zijn teruggekomen, maar we moeten ook nadenken hoe het beter moet."

Plaats een reactie

zondag 19 augustus 2018 om 18:12
Bölöni, als ge geen vleugelspelers opstelt, dan is het moeilijk om voetballend eruit te komen.
Hopelijk trek je hier als coach ook lessen uit ...
Er stonden maar 1 of 2 spelers op het veld die op techniek iets kunnen forceren, de rest vooral op karakter en loopvermogen.
Chapeau wel voor de getoonde mentaliteit van de spelers. Ze hebben zich uiteindelijk niet teveel laten intimideren door de spelers van Club Brugge. En pas toen ze zelf ook de scheids gingen belagen (zoals die van Club élke wedstrijd doen!), begon de ref wat meer langs beide kanten de fouten fluiten.
Wel straf dat die van Brugge weer zonder gele kaarten wegkomen, na enkele tackles met gestrekte benen ...
Vind ik leuk
zondag 19 augustus 2018 om 23:38
Bölöni speelt enkel mooi voetbal als hij de betere spelers heeft, wordt dus nog een jaartje engels voetbal op de bosuil. Daarom halen ze minder punten thuis dan uit. Het spel maken ligt antwerp nu eenmaal niet, te weinig creativiteit op het middenveld. Dus wordt dan terug moeilijk om play-offs te halen. Maar ik kan zo een fysieke match wel eens pruimen. Gelukkig fcb supporter, dus geen wekelijkse koek voor mij!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws