Antwerp en Club Brugge delen de punten na beladen confrontatie

19-08-2018 16:23
23

Antwerp begon de competitie met een 7 op 9 en Club Brugge ging de topper in zonder aanvallers Wesley en Jelle Vossen. De beladen clash eindigde uiteindelijk op een 1-1 gelijkspel.

In de eerste helft waren er kansen langs beide kanten maar Hans Vanaken was het dichtst bij een doelpunt. Doelman Bolat ranselde de bal echter uit zijn doel. In minuut 23 was er ook controverse toen de Antwerpfans de minuut van Sterchele verstoorden met het beruchte spandoek ‘Dood aan FCB’.

Na de rust bleef de partij af en toe bitsig. Rond het uur was een scherp aangesneden vrije trap van Hairemans gevaarlijk. In de 65e minuut trilden de netten eindelijk. Na een tik van Jelle Van Damme kwam de bal bij Vormer terecht die het leer proper binnenlegde. Het eerste tegendoelpunt van Antwerp in de competitie is een feit.

Tien minuten voor tijd kwam Antwerp op gelijke hoogte. Doelman Karlo Letica zag er niet goed uit en Faris Haroun kon de bal makkelijk van dichtbij binnen prikken. Beide ploegen wilden plots voor de winst gaan, maar uiteindelijk bleef het bij 1-1.