Club en Antwerp zijn eeuwige rivalen: Free Bets en goede wedtips voor clash!

Club en Antwerp zijn eeuwige rivalen: Free Bets en goede wedtips voor clash!

19-08-2018 10:00

Zondag staat er met de wedstrijd tussen Antwerp en Club een bijzonder spannende partij op het programma. Voor beide clubs altijd een moeilijke partij, maar Club lijkt het voordeel te hebben.

Zo wisten de Bruggelingen al 11 keer op rij niet te verliezen van Antwerp. Aangezien Club Brugge ook al 4 keer op rij heeft gewonnen dit seizoen, is het niet onbegrijpelijk dat de landskampioen de grote favoriet is.

Bookmaker Betway heeft diverse promoties beschikbaar voor het weekend. Zo is er een manier om elke week voor €10 aan gratis weddenschappen te verdienen, en wel middels de Free Bet Club.

Het enige dat je moet doen is minimaal €25 inzetten op een combi-weddenschap (minimale odd 3,00) om de €10 te ontvangen. Heb je nog géén account bij Betway? Dan profiteer je ook nog eens van de welkomstbonus: verdubbeling van je eerste storting

Wedtips voor Club Brugge - Antwerp
Ook Daily Odds heeft enkele wedtips klaar voor de strijd tussen Club Brugge en Antwerp. De statistieken spreken in het voordeel van Club Brugge, waardoor men bij Daily Odds ook winst voor Blauw-Zwart tipt. Voor bookmaker Betway is Club Brugge ook de favoriet, al is een stunt van Antwerp niet onmogelijk.

- Winst Club Brugge (odd 2,37)

- Club Brugge wint en minder dan 2,5 doelpunten (odd 5,50)

- Club Brugge wint, inzet terug bij gelijkspel (odd 1,67)

Genoeg opties dus om er een mooie wedstrijd van te maken! Open een rekening bij Betway via één van de links in het artikel!