Pochettino is vragen over Alderweireld beu en begint tirade

Pochettino is vragen over Alderweireld beu en begint tirade

19-08-2018 08:15
1

Tottenham Hotspur won gisteren van Fulham en na afloop kreeg coach Mauricio Pochettino weer een vraag over Rode Duivel Toby Alderweireld.

Een simpele vraag over de toekomst van Toby Alderweireld viel niet in goede aarde bij de Argentijnse coach. “Dit seizoen ga ik niet beginnen praten over… kijk, er zijn veel zaken gebeurd, en er zal ook nog veel gebeuren. Ik ga daarover niet praten want dat is privé. Ik ga enkel praten over wat we op het veld hebben gezien.”

“Ik heb al verteld dat de spelers de mogelijkheid hebben om hier te blijven, ik ga niet over hem praten, ik praat altijd in het algemeen. Ik wil spelers die toegewijd zijn aan het team. Spelers die niet gelukkig zijn, uit mijn standpunt, kunnen altijd vertrekken. Ze kunnen onderhandelen met de voorzitter.”

“Maar voor mij is het belangrijkste dat spelers toegewijd zijn en dat ze willen vechten voor het team. De spelers die hier zijn, zijn dat ook. Niet één heeft me vandaag verteld dat ze een oplossing willen. Dat is waarom ik geen commentaar wil geven over de situatie. Iedereen heeft zijn eigen mening”, gaat Pochettino verder.

“Ik sta open om te luisteren naar spelers die willen vertrekken. Maar als ze hier willen blijven, moeten ze toegewijd zijn. Als dat niet zo is, dan zullen we een oplossing vinden. Ik ben het echt beu om over dit te praten. Ik snap dat sommige spelers teleurgesteld zijn als ze niet spelen. Ik ga geen tijd meer verspillen om te praten over individuele situaties."