Gegeerde Bolat richt zich tot bestuur van Antwerp: Dan wil ik dat ook zien

Gegeerde Bolat richt zich tot bestuur van Antwerp: "Dan wil ik dat ook zien"

18-08-2018 08:30
1

Sinan Bolat is uitgegroeid tot één van de steunpilaren bij Antwerp. De Turkse keeper is misschien wel onmisbaar... maar blijft hij ook?

Bolat weet dat zijn toekomst een heet hangijzer is. "Ik krijg elke dag de vraag van supporters of ik blijf. De kans dat ik vertrek, is fiftyfifty. Als alle partijen er beter van worden, dan kan het. Maar het is echt niet zo dat ik absoluut wil vertrekken. Ik zit hier goed. Het klikt tussen mij en de fans. Binnen de club hebben ze me graag en dat is wederzijds. Maar als ze zeggen dat ze er alles aan willen doen om me te houden, dan wil ik dat ook zien als ik hier zou blijven", vertelt hij in Gazet Van Antwerpen.

Bolat droomt nog van een avontuur in het buitenland. "Ik zit nog een beetje met een ongestilde honger om in het buitenland te slagen. Ik word nu toch bijna dertig. ­Misschien is het nu of nooit om die stap te zetten. Ik voel dat ik het toch zou aankunnen. Waarom dan niet via Antwerp die stap zetten? Dat kan nu, maar ook over een jaar. Of over twee jaar."