Vanaken over vertrek bij Club Brugge: Zou dat iets voor mij zijn?

Vanaken over vertrek bij Club Brugge: "Zou dat iets voor mij zijn?"

Gepubliceerd: zaterdag 18 augustus 2018 om 07:45za 18-08-2018 om 07:45

Club Brugge rekent ook dit seizoen weer volop op de flitsen van Hans Vanaken. De 25-jarige middenvelder heeft dan ook nog geen zin om te vertrekken, zo meldt hij ook aan Het Nieuwsblad.

Vanaken denkt niet dat hij deze zomer nog zijn koffers pakt. "Mijn makelaar heeft veel contact met mijn vader. Als er iets concreets en interessants komt, luister ik wel. Ik vraag evenwel niet om op zoek te gaan naar de juiste club of om mij ergens binnen te werken, ik ben van het principe dat een club mij moet komen halen, daar spreekt veel meer vertrouwen uit."

Nochtans wordt de Limburger regelmatig vergeleken met Kevin De Bruyne. "Dat zijn heel mooie complimenten. Maar ook al is zijn spel het mijne - ik kan er erg van genieten en de ballen die hij geeft, probeer ik ook te geven -, het is toch van een ander niveau. Laat mij eerst maar eens in de Champions League bewijzen dat ik een hoger niveau aankan. Na de loting op 30 augustus kunnen we daaraan beginnen te denken."

Het moet gezegd: het is opvallend dat er zo weinig concrete interesse is voor Vanaken. Vincent Mannaert liet zich al ontvallen dat hij Schalke 04 perfect zou aankunnen. "Het is fijn om dat te horen en dan gaat het weleens door mijn hoofd: Zou ik dat kunnen? Zou dat iets voor mij zijn? In eerste instantie denk ik in elk geval sportief, maar als er ooit een aanbod zou komen uit Qatar of zo, dan is het logisch dat je daarover nadenkt. Het mag altijd komen, maar als ik bij manier van spreken nog tien jaar bij Club Brugge speel, is dat ook prima."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws