Bölöni wil nieuw horrorscenario vermijden: Je moet zoiets kunnen vergeten

Bölöni wil nieuw horrorscenario vermijden: "Je moet zoiets kunnen vergeten"

17-08-2018 19:20
2

Laszlo Bölöni krijgt zondag zijn eerste grote test van het seizoen. Tegen Club Brugge moet Antwerp er staan op de Bosuil. De Roemeense coach hoopt dat er geen herhaling komt van vorig seizoen.

Toen leek Antwerp te gaan winnen, maar Club kwam nog terug tot 2-2. "Het was een cruciaal moment in het seizoen, maar het houdt me niet meer bezig. In het voetbal moet je zo’n dingen achter je kunnen laten. Anders word je gek van de tristesse. Maar ook het andere uiterste moet je kunnen vergeten, of je wordt gek van glorie. We hebben die bladzijde omgedraaid", staat te lezen bij Het Nieuwsblad.

De fans zijn in ieder geval op post. "Het is een topmatch voor onze fans. De supporters van Antwerp staan er altijd. Tegen Moeskroen hebben we een goed examen afgelegd wat ons eigen voetbal betreft. Maar ik wil ook geloven dat we voetballend een stap vooruit gezet hebben. Er zijn nog enkele dingen die we moeten regelen. Nieuwe spelers inpassen kost ook wat tijd.”

Het zal zeker nog niet met nieuwe aanwinst Omar Govea zijn: hij mag nog niet spelen. "Welke indruk hij op mij heeft gemaakt? Voorlopig nog geen, want hij heeft donderdag tien minuten opgewarmd met de groep en is dan gaan lopen met de physical coach. Maar het is een goede, vriendelijke jongen. En we weten van vorig seizoen bij Moeskroen dat hij een goede voetballer is."