UPDATE: 'Liverpool komt met opvallende constructie in Origi-dossier'

UPDATE: 'Liverpool komt met opvallende constructie in Origi-dossier'

23-08-2018 11:35
4

Divock Origi is voorlopig nog altijd een speler van Liverpool. De Rode Duivel werd de afgelopen weken aan verschillende clubs gelinkt, maar uiteindelijk zou hij nu terugkeren naar de Bundesliga.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Onze landgenoot werd vrijdag aangeboden bij Sampdoria, de ploeg van Dennis Praet. Maar aangezien Sampdoria zijn zinnen heeft gezet op Simone Zaza van Valencia is Origi geen optie.

Borussia Dortmund zou nu de belangrijkste kandidaat zijn om Origi uit zijn lijden te verlossen bij Liverpool. De aanvaller speelde vorig seizoen al in de Bundesliga bij Wolfsburg en liet daar zes keer de netten trillen.

Wolfsburg had een aankoopoptie laten opnemen in het contract, maar besliste om dit niet te lichten. Bij Borussia kan Origi een ploegmaat worden van Axel Witsel.

Update 20/08, 09u45: Het Laatste Nieuws meldt dat Divock Origi een overgang naar Borussia Dortmund kan vergeten. De Rode Duivel komt niet in de plannen voor van coach Jürgen Klopp, maar Liverpool houdt wel een stevige vraagprijs aan. Origi zelf zou naar verluidt liever uitgeleend worden, terwijl The Reds een definitieve transfer willen realiseren.

Update 23/08, 11u35: Liverpool probeert Borussia Dortmund tegemoet te komen met een opmerkelijke constructie. Volgens The Telegraph willen The Reds onze landgenoot dit seizoen uitlenen, áls er in het contract een verplichte aankoopoptie voor komende zomer opgenomen wordt. In principe verandert dat dus niet al te veel voor Dortmund. Geen wonder dat de Duitsers voorlopig niet echt happig zijn op dat voorstel.

No Poll