'Heel wat interesse, maar Anderlecht laat spelers niet vertrekken'

'Heel wat interesse, maar Anderlecht laat spelers niet vertrekken'

17-08-2018 14:17
6

RSC Anderlecht zal de komende weken nog actief zijn op de transfermarkt. Het trekt mogelijk nog enkele spelers aan, maar moet de kern ook serieus afslanken. Er is alvast veel interesse.

De ervaren pionnen zoals Josué Sa, Lukasz Teodorczyk en Ryota Morioka mogen vertrekken bij paars-wit. RSC Anderlecht wil toch grotendeels de kaart van de jeugd trekken. Dat zorgt er ook voor dat heel wat jonkies niet mogen vertrekken. Er is nochtans genoeg interesse.

Zo weet La Capitale dat heel wat clubs uit zowel Eerste Klasse A als Eerste Klasse B hebben geïnformeerd naar Edo Kayembe, Albert Sambi-Lokonga en Francis Amuzu. Zij kregen meteen een negatief antwoord. Het trio mag niet vertrekken, zelfs niet op een uitleenbeurt.

'Luc Devroe herhaalt regelmatig dat er van hier tot de winterstop nog een enorm aantal wedstrijden en kansen aankomen. Iedereen zal kunnen spelen en er is dus momenteel geen haast voor een uitleenbeurt. Als ze in januari nog niet gespeeld hebben, dan zal de situatie uiteraard anders zijn', schrijft de Waalse bron.