Martinez hoeft Club Brugge-speler niet te bekijken: Ik denk er niet aan

Martinez hoeft Club Brugge-speler niet te bekijken: "Ik denk er niet aan"

16-08-2018 16:00
20

Wesley Moraes zal een aantal weken niet te zien zijn bij Club Brugge. Een aderlating, want vorig seizoen zette de Braziliaan al grote stappen. Dat vertelt hij ook aan Globo Esporteeen medium uit zijn thuisland.

Wesley stond de Brazilianen te woord en gaf meteen aan dat hij grote dromen heeft. "Ik denk aan de nationale ploeg van Brazilië", valt hij met de deur in huis. "Ik werk hard om opgeroepen te worden. Maar zelfs als ik dat niet haal, denk ik er niet aan om een andere nationaliteit aan te nemen. Ik ben een Braziliaan."

Uiteraard zou hij voor een selectie naar een topcompetitie moeten gaan... maar dat slaat hij nog af. "Ik wil nu gewoon voetballen. Onderhandelen, dat is voor mijn manager. Ik ben blij met de interesse van andere teams, maar ik ben nu een Club Brugge-speler."

In Brazilië wordt Wesley zelfs al vergeleken met Mario Balotelli en onze eigenste Romelu Lukaku. "Daar ben ik heel blij om. Het zijn spelers waaraan ik mij spiegel, met een goed fysiek gestel én goede techniek. Bovendien hebben ze allebei mooie levensverhalen."