Belangrijke pion KV Mechelen stuurt aan op vertrek: “Ik speel voor mezelf”

Belangrijke pion KV Mechelen stuurt aan op vertrek: “Ik speel voor mezelf”

16-08-2018 13:45

KV Mechelen is niet goed begonnen in de Proximus League. Malinwa heeft nog niet verloren, maar ook nog niet gewonnen. Ook ziet het er naar uit dat een belangrijke pion de club zal verlaten.

Yacouba Sylla stuurt aan op een vertrek bij KV Mechelen. “Ik speel voor een club, maar ook voor mezelf. Het gaat ook over mijn toekomst. De supporters staan aan de zijlijn en ze steunen me geweldig. Maar ze staan niet in mijn schoenen. Het gaat niet om de supporters, of de club, of om wat ik wil. Het is een beetje alles samen", laat Sylla weten aan Gazet van Antwerpen.

Sylla zal echter goed nadenken voor hij naar een nieuwe club trekt. Caen en Stade Brest werden al afgewezen. "Die clubs hebben inderdaad ­geprobeerd, maar dat is geen stap vooruit. Ik ga in België ook niet voor een andere club spelen, dat zou niet logisch zijn. Dan blijf ik ­liever bij Mechelen. Het Midden-Oosten? Dat wijs ik zeker niet per definitie af. Ik heb geen schrik van een uitdaging. Als er niets komt, dan blijf ik met plezier. Maar iedereen weet wat mijn wens is."