Genk en Gent zorgen voor spektakel + de beste wedtips tot wel 5(!) keer je inzet!

Genk en Gent zorgen voor spektakel + de beste wedtips tot wel 5(!) keer je inzet!

16-08-2018 19:00

KAA Gent en KRC Genk komen donderdag weer in actie in de Europa League. Na een mooi resultaat in de heenwedstrijd kunnen ze het vol vertrouwen afmaken in de terugwedstrijd. Twee leuke wedstrijdjes, met veel kans om geld te verdienen!

Zowel Gent als Genk konden hun eerste wedstrijd winnen. De Gentenaren mogen in eigen huis de klus klaren tegen Jagiellonia Bialystok. Genk trekt na de 2-0 zege naar Polen om Lech Poznan helemaal uit te schakelen.

Odd boost – Genk en Gent zien meer dan 2,5 doelpunten in hun wedstrijd: van 4 naar 5 keer je inzet!
Bookmaker Betway heeft voor deze twee wedstrijden ook een bijzonder mooie Betway Boost klaar! Gent en Genk konden dit seizoen al voor spektakel zorgen en ook in Europa kunnen er dus veel doelpunten vallen. Als de Buffalo's en de Limburgers erin slagen om dat te doen, krijg je maar liefst 5(!) keer je inzet terug. Een zeer fraaie odd!

De beste wedtips voor deze match van Daily Odds!
Ook de wedexperts van Daily Odds hebben enkele tips voor jou. Daar geloven ze ook in onze Belgische vertegenwoordigers in de Europa League en wordt er dus twee keer getipt op winst. Neem je ze apart? Of liever in een combo. Aan jou de keuze!

– Gent wint en beide teams scoren (odd 4,40)
– Gent wint de eerste helft en de wedstrijd (odd 2,30)
– Genk wint (odd 2,05)
– Genk scoort minstens 1,5 keer (odd 2,05)

Genoeg opties dus om er nog mooie wedstrijden van te maken! Open een rekening bij Betway via één van de links in het artikel!