Malinovskyi geeft meer uitleg na contractverlenging bij Genk

Malinovskyi geeft meer uitleg na contractverlenging bij Genk

Gepubliceerd: woensdag 15 augustus 2018 om 17:16wo 15-08-2018 om 17:16

Ruslan Malinovskyi zal KRC Genk nog niet verlaten. De Limburgers konden het contract van de middenvelder verlengen. Hij is er naar eigen zeggen ook bijzonder tevreden mee.

"Ik ben heel dankbaar voor wat de club voor me deed in de voorbije jaren", geeft Malinovskyi aan tegenover de camera's van KRC Genk TV.

"We hebben een sterk elftal dat iets kan bereiken dit seizoen. Er is een geweldige relatie tussen het team en de coach, dat is belangrijk. Bijna de volledige ploeg van vorig seizoen blijft ook. Dat speelt mee voor mij", verklaart hij zijn keuze om te blijven.

"Ik ben hier gelukkig. Ik ga mijn best doen. De supporters hebben me altijd gesteund. De resultaten van de voorbije wedstrijden geeft energie aan de fans en dat geven ze terug aan ons, ook aan mij", aldus Malinovskyi.

Plaats een reactie

Bonanza +1140
woensdag 15 augustus 2018 om 17:57
Had al lang bij Anderlecht moeten spelen....
Vind ik leuk
woensdag 15 augustus 2018 om 18:49
1/ kunnen hem niet betalen
2/ is een topspeler, dus TE GOED voor RSCA
3/ is een teamspeler en dat vind je niet bij Anderlecht
4/ heeft een betere instelling ( mentaliteit )
5/ heeft geen sterallures, harde werker, enz...
Vind ik leuk
firedwarf +4307
woensdag 15 augustus 2018 om 23:54
Had anderlecht hem willen hebben hadden ze hem moeten kopen toen zijn huurcontract bij Genk afliep eh... De tijd dat anderlecht over heel belgie de beste spelers wegkaapte is helaas allang voorbij... Tegenwoordig zijn zo spelers voor anderlecht al lang niet meer betaalbaar
Vind ik leuk
Reagens +3532
woensdag 15 augustus 2018 om 21:05
Allicht was er ook simpelweg weinig tot geen interesse.
Kan fantastisch spelen (net zoals Genk als ploeg), maar kan het niveau geen lange tijd aanhouden. Misschien dit jaar dé uitdaging van Genk. Op zijn minst hebben ze deze keer hun start niet gemist.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws