Mogelijk Courtois, én uitstekende wedtips bij Real - Atlético!

Mogelijk Courtois, én uitstekende wedtips bij Real - Atlético!

15-08-2018 15:00

De eerste Europese trofee wordt woensdagavond vergeven. Een prachtig affiche, want het zijn de Madrileense grootmachten Real Madrid en Atlético Madrid die het tegen elkaar opnemen!

Speel mee! Ontvang een €5 Free Bet bij inzet op Real - Atlético! Klik hier!

De match zal gespeeld worden in (echt waar) Talinn, Estland. We hoopten natuurlijk dat onze eigen Thibaut Courtois zijn debuut voor Los Blancos kan maken tegen zijn oude werkgever Atlético! De Rode Duivels-goalie zit bij de selectie, dus wellicht krijg hij zijn Koninklijke vuurdoop vanavond!

Wed €5, ontvang €5 Free Bet!
Toch blijft het duel natuurlijk machtig interessant, vooral omdat bookmaker Betway een aantal schitterende promoties voor dit duel heeft losgelaten. Zo krijg je nu een gratis weddenschap wanneer je minimaal €5 op deze match inzet! Een goede reden om een account aan te maken bij Betway, waar je ook nog eens een verdubbeling van je eerste storting krijgt!

Odds boost - Real wint en beide teams scoren van 5,00 naar 6,00 keer je inzet!
Zoals bij elke grote wedstrijd heeft Betway een specifieke weddenschap uitgelicht en de odd ervan verhoogd! Dit keer gaan ze voor 'Real Madrid wint & Beide ploegen scoren' die op zich al een fraaie odd van 5,00 kreeg. Echter geeft de bookie nu zelfs 6,00 keer je inzet terug als dit gebeurt! Gezien de aanvallende kwaliteiten van beide ploegen een zéér goede optie!

De beste wedtips voor deze match van Daily Odds!
De wedexperts van Daily Odds hebben natuurlijk hun licht laten schijnen over het Madrileense onderonsje en kwamen tot de volgende wedtips!

- Casemiro & Gimenez krijgen een kaart (odd 5,00)
- Real meer dan 1,5 doelpunten & Atlético meer dan 3,5 kaarten (5,00)
- Gareth Bale & Antoine Griezmann scoren beiden (7,00)

Genoeg opties dus om er een nóg mooiere match van te maken! Open een rekening bij Betway via één van de links in het artikel!