Atletico-fans spuwen Courtois uit, maar: Wij kunnen hem niet veroordelen

Atletico-fans spuwen Courtois uit, maar: "Wij kunnen hem niet veroordelen"

Gepubliceerd: woensdag 15 augustus 2018 om 13:00wo 15-08-2018 om 13:00

De transfer van Thibaut Courtois naar Real Madrid is bij heel wat mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Vooral bij de fans van stadsgenoot Atletico is hij persona non grata. Onterecht, zo vindt zijn ex-trainer Diego Simeone.

Woensdagavond wordt in Tallinn de Europese Supercup gespeeld tussen de beide clubs uit Madrid. Courtois zal wellicht nog niet meespelen, maar op de persconferentie kreeg Simeone uiteraard wél een vraag over hem.

“Ik heb niets slecht te zeggen over iemand die nog voor ons speelde en het uitstekend deed", zo weet hij te vertellen. "We moeten iedereen respecteren en kunnen hem niet veroordelen. We hebben goede herinneringen en dat verandert niet, ook niet door de rivaliteit."

De fans van Atletico zijn het duidelijk niet eens met de trainer. Zij hoeven niets meer te weten van 'rat' Courtois en hebben zijn naambordje bij het stadion al besmeurd.

Plaats een reactie

Prpldynmt +8085
woensdag 15 augustus 2018 om 13:13
Hij heeft gelijk. Het is ook niet dat hij rechtstreeks van Atletico naar Real ging.
Vind ik leuk
woensdag 15 augustus 2018 om 13:23
Hoe groter hij vroeger een varken op het plein was, des te groter is hij nu een wijze trainer geworden... Slimme en wijze woorden 💪
Vind ik leuk
joskeboes +25
woensdag 15 augustus 2018 om 19:06
Courtois is nooit van Atletico geweest. Ze hebben hem 4 jaar geleend van Chelsea. Maar ja het verstand van die hards zit zelden in hun hoofd.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws