'Real Madrid moet handelen en hoort vraagprijs van 200 miljoen van Tottenham'

'Real Madrid moet handelen en hoort vraagprijs van 200 miljoen van Tottenham'

15-08-2018 12:28
4

Luka Modric en Christian Eriksen blijven de gemoederen bezighouden in Italië en Spanje. Internazionale wil Modric nog steeds overnemen van Real Madrid, waardoor De Koninklijke misschien doorschakelt naar Eriksen.

Inter hoopt volgens Gianluca Di Marzio nog steeds op de komst van Modric. De Kroatische middenvelder ziet een transfer naar Milaan zitten, maar kan ook een nieuw contract tekenen bij Real Madrid. Vlado Lemic, zaakwaarnemer van Modric, zou Real pushen om een transfer van de grond te krijgen.

Na de strijd om de Europese Supercup tussen Real Madrid en Atlético Madrid staan er nieuwe gesprekken gepland tussen Inter en het kamp-Modric. Veel kans lijkt Inter (nog) niet te maken, maar de belangstelling voor Eriksen kan volgens Gianluca Di Marzio een keerpunt zijn.

Eriksen wordt in Madrid gezien als potentiële opvolger van Modric. Inmiddels zou Real naar de vraagprijs hebben geïnformeerd, maar president Florentino Perez is daarvan geschrokken. De Deense sterspeler van Tottenham Hotspur heeft een prijskaartje van 200 miljoen euro.