Ramos haalt hard uit: 'Hij is een trainer die zich wat rustiger moet houden'

Ramos haalt hard uit: 'Hij is een trainer die zich wat rustiger moet houden'

Gepubliceerd: woensdag 15 augustus 2018 om 11:00wo 15-08-2018 om 11:00

Sergio Ramos en Jürgen Klopp worden waarschijnlijk geen vrienden meer. In de aanloop naar de strijd om de Europese Supercup sneert de Real Madrid-aanvoerder naar de manager van Liverpool.

Klopp is nog altijd boos op Ramos, die er in de Champions League-finale voor zorgde dat Mohamed Salah geblesseerd van het veld moest. Zonder de Egyptische sterspeler verloor Liverpool met 3-1 van Real Madrid. Drie maanden later heeft Ramos het gehad met de kritiek van Klopp.

"Ik herhaal nog maar eens dat Salah mij eerst vastpakte. Ik heb nooit de intentie om een tegenstander expres te blesseren. Maar goed, het was niet de eerste finale die Klopp verloor, misschien wil hij dit gebruiken als excuus", sneert de Real-aanvoerder op een persconferentie.

"Sommigen van ons presteren al jarenlang op een heel hoog niveau. Ik weet niet of we dat ook van hem kunnen zeggen", aldus Ramos. "Bij de stemming voor de trainer van het jaar heb ik op hem gestemd voor wat betreft trainers die zich eens wat rustiger moeten houden."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws