KVO reageert bijzonder geprikkeld na uitspraken Trossard: Not done

KVO reageert bijzonder geprikkeld na uitspraken Trossard: "Not done"

Gepubliceerd: dinsdag 14 augustus 2018 om 20:20di 14-08-2018 om 20:20

KV Oostende is helemaal niet tevreden met Leandro Trossard. Na de partij tegen de kustploeg was de speler van Genk niet te spreken over de staat van het veld. Uitspraken die bij KVO in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

"Ik vind het niet kunnen dat het gras 10 centimeter lang is en niet gesproeid wordt. Dat is volgens mij puur tactisch. Ik ben heel trots op het team dat we er toch alles aan gedaan hebben om toch nog te winnen", gaf Trossard aan tegenover Sporza.

Bij KVO was men absoluut niet tevreden met die uitspraken. Stadionmanager Joost Depreux reageerde in Het Laatste Nieuws. "De grasmat was gesproeid en gemaaid zoals het hoort", zegt hij.

"Vooral de insinuatie dat wij bewust het gras langer hadden laten staan en niet hadden gesproeid is eigenlijk 'not done'. We maaien altijd op de voorgeschreven hoogte van 2,8 cm. Wat je natuurlijk wel hebt is dat het gras op dit moment van het jaar in een groeifase zit. Daardoor zal het gras 's nachts misschien nog iets meer gegroeid zijn dan anders."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws