Degryse vreest voor 'jaloerse' Hazard: Wat doet hij daar eigenlijk?

Degryse vreest voor 'jaloerse' Hazard: "Wat doet hij daar eigenlijk?"

Gepubliceerd: dinsdag 14 augustus 2018 om 20:04di 14-08-2018 om 20:04

Een transfer van Eden Hazard naar Real Madrid lijkt er deze zomer niet aan te gaan komen. De superster blijft gewoon bij Chelsea. Zijn maatje Thibaut Courtois kon echter wél een transfer realiseren.

Marc Degryse denkt dat Hazard toch wel wat jaloers zijn op zijn landgenoot, die voortaan wel mag uitkomen voor Real Madrid. Degryse vreest daarnaast ook dat Hazard geen prettig seizoen zal beleven bij Chelsea. Een titel ziet hij er helemaal niet in voor de Londenaren.

"Jan Mulder zegt dat hij een beetje jaloers is op Courtois, maar Eden Hazard zal dat ook wel zijn. Ik wil maar zeggen, wat doet Hazard daar nog bij Chelsea? Ze spelen geen Champions League en ze gaan ook weer geen kampioen worden. Hij is dat nu toch al ontgroeid? Als die echt zou willen, dan zou hij dat forceren", aldus Marc Degryse bij Extra Time.

Plaats een reactie

Lord Wenger +16984
dinsdag 14 augustus 2018 om 20:11
Denk niet dat Hazard 't jaloerse type is. Ben 't er wel mee eens dat 't zonde is dat hij aan dat Chelsea blijft vast hangen, al zal hij gewoon weer zijn seizoen draaien, zoals altijd. Maar een speler van zijn kaliber hoort in een ploeg thuis die elk jaar CL speelt.
Vind ik leuk
Toca +47627
dinsdag 14 augustus 2018 om 20:12
Kan iemand die fles azijn bij Degryse weghalen aub.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws