Mignolet is al helemaal vergeten, alleen maar lof voor nieuwe Liverpool-doelman

Mignolet is al helemaal vergeten, alleen maar lof voor nieuwe Liverpool-doelman

14-08-2018 19:21
4

Liverpool begon de competitie met een 4-0 zege op West Ham United. Bij The Reds stond Alisson Becker onder de lat, tot tevredenheid van de Nederlande verdediger Virgil van Dijk.

"Hij is echt heel goed. We hebben veel contact. Hij praat ook veel in het veld, dat helpt. Hij is zeer goed met de bal aan de voet en dat helpt in onze opbouw. We hebben daar veel aan gewerkt tijdens de voorbereiding en blijven dat doen", spreekt Van Dijk lovende woorden tegenover The Guardian.

Van Dijk vond dat Liverpool tegen West Ham een uitstekende wedstrijd speelde. ''We maakten goede goals, al hadden we misschien nog vaker moeten scoren. Hier kunnen we echt op voortborduren. Maar het is ook pas één wedstrijd. We hebben een goede voorbereiding gehad en speelden heel goed in de oefenduels, maar kunnen nog veel beter", besluit hij.

Alisson kwam deze zomer over van AS Roma. Liverpool betaalde een basisbedrag van 62,5 miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 72,5 miljoen. Daarmee is Alisson de op één na duurste keeper ter wereld. Van Simon Mignolet, die eigenlijk al maar tweede keeper meer was, is er geen sprake meer.