De beste wedtips en Free Bets voor Ajax - Standard!

De beste wedtips en Free Bets voor Ajax - Standard!

14-08-2018 16:30
1

Gaat Standard de playoffs van de Champions League halen ten koste van Ajax? Dat is de grote vraag en bookmaker Betway pakt GROOTS uit rondom deze kraker!

Wed €5 op Ajax - Luik, ontvang een €5 Free Bet!
Allereerst is er de actie waarbij je een Free Bet van €5 ontvangt zodra je minimaal €5 inzet op een weddenschap bij Ajax - Standard Luik. Hierbij kies je een odd van minimaal 1,50, maar dat is gezien het grote aanbod geen enkel probleem. Verderop in dit artikel geven we je enkele wedtips die een hoge kans van slagen hebben! Verder werkt het heel simpel: je zet voor de wedstrijd in op een weddenschap en vervolgens krijg je binnen 24 uur de Free Bet op je account!

Odds boost - Beide teams scoren verhoogd naar 2,00!
We mogen vanavond goals verwachten! De vorige ontmoeting werd het 2-2 en waren er talloze kansen over en weer. Standard zal in Amsterdam móeten scoren om een kans te maken op de volgende ronde, terwijl Ajax in eigen huis nagenoeg áltijd wel doel treft. Bookmaker Betway heeft de weddenschap 'Beide Teams Scoren' nu verhoogd van 1,75 naar 2,00 keer je inzet!

Overige wedtips: tot 19,00 keer je inzet!
Onze collega's van Daily Odds volgen de Cl-kwalificatie op de voet en zijn de laatste weken uitstekend bezig als het gaat om wedtips! Voor dit duel kwam er de volgende selectie aan tips uit:
- Standard wint en beide teams scoren (11 keer je inzet)
- Standard wint met 1-2 (19 keer je inzet)
- Standard wint, geld terug bij gelijkspel (2,25 keer je inzet)
- Tijdstip laatste doelpunt: 61-75 minuut (4,20 keer je inzet)