'Bakkali is al twee kilogram kwijt, maar heeft nog steeds werk voor de boeg'

'Bakkali is al twee kilogram kwijt, maar heeft nog steeds werk voor de boeg'

14-08-2018 12:15
17

RSC Anderlecht startte het seizoen voortvarend met een negen op negen. Vooral de collectieve sterkte leverde de Brusselaars punten op de voorbije weken. De jongens die individueel het verschil kunnen maken, krijgen voorlopig immers moeilijk voet aan grond.

Knowledge Musona en Zakaria Bakkali zouden in de aanvallende sector voor een meerwaarde moeten zorgen vanwege hun creativiteit. Zij komen er echter nog niet aan te pas. Voor de Zimbabwaan, overgekomen van KV Oostende, waren slechts drie invalbeurten weggelegd. The Smiling Assassin staat nog niet super scherp, weet Het Nieuwsblad.

Ook voor Bakkali wacht een gevecht tegen de kilo's. De dribbelkont haalde tot op heden slechts één keer de selectie, spelen deed hij nog niet. HNB claimt dat de Marokkaanse Belg al twee kilogram kwijt geraakte, maar dat vindt Hein Vanhaezebrouck niet voldoende. Nochtans laat Bakkali op training meermaals staaltjes van zijn onversneden klasse bewonderen. Voorlopig is dat echter te weinig om zich in te passen in het collectief van Vanhaezebrouck.