Update: ‘Club Brugge ziet onderhandelingen voor aanwinst afspringen’

Update: ‘Club Brugge ziet onderhandelingen voor aanwinst afspringen’

16-08-2018 08:35
20

Club Brugge lijkt de koe bij de hoorns te vatten. Door de dreigende schorsing van Wesley Moraes en het nakende vertrek van Abdoulay Diaby moest de voorhoede extra gestofferd worden. Victor Osimhen zou die rol invullen voor de West-Vlamingen.

De Nigeriaan is momenteel in Brugge om zijn huurovereenkomst af te ronden, weet Own Goal Nigeria. Hij zou later op dinsdag al voorgesteld kunnen worden. De negentienjarige spits staat onder contract bij VFL Wolfsburg, maar daar kon hij tot op heden niet doorbreken. Afgelopen seizoen kwam hij tot twaalf optredens, waarvan slechts drie als basiskracht.

Bij Blauw-Zwart hoopt Osimhen ongetwijfeld een volgende stap in zijn carrière te zetten. Adelbrieven heeft de Nigeriaanse aanvaller alvast voldoende. Op het WK U17 wist hij zich nog tot topschutter te kronen. Op profniveau kon hij zijn neusje voor de goal echter nog niet laten bewonderen.

Update 16/08, 8u35:

Club Brugge is nog steeds op zoek naar een vervanger voor mogelijke vertrekker Abdoulay Diaby. Victor Osimhen van Wolfsburg werd nadrukkelijk genoemd maar volgens Het Laatste Nieuws heeft Club Brugge geen overeenkomst gevonden voor de 19-jarige aanvaller.