Nieuwkomers speelden nog geen minuut: 'Daar heeft Hein het niet voor'

Nieuwkomers speelden nog geen minuut: 'Daar heeft Hein het niet voor'

14-08-2018 09:45
10

Anderlecht kocht deze zomer al heel wat nieuwelingen, maar sommigen onder hen hebben we nog niet gezien. Dat geldt bijvoorbeeld voor Luka Adzic en Kristal Abazaj. Beide spelers zijn wel op komst.

Aanvaller Adzic moet zich aanpassen aan de bikkelharde trainingsarbeid, aldus vader Ivan. "Voor Luka is het wennen aan de intensiteit. Tijdens de voorbereiding had mijn zoon even een blessure aan de voet en dan heb je meteen een achterstand. De sportief directeur (Luc Devroe, red.) is echter heel tevreden over hem en over twee à drie weken moet hij helemaal opgetraind zijn."

Ook op Abazaj is het even wachten, schrijft Het Nieuwsblad. 'Die staat - hoewel hij van bij het Albanese Luftetari komt - fysiek verder dan Adzic, maar de dribbelaar incasseerde een trap op zijn enkel en geraakte even uit het moordende ritme. Ondertussen is hij weer topfit. Vanhaezebrouck verzekerde Abazaj dat zijn kans zal komen, maar hij moet nog net iets meer een teamspeler worden. Te veel individuele acties: daar heeft Hein het niet voor.'