Pak nu 21(!) keer je inzet bij Europese stunt Standard!

Pak nu 21(!) keer je inzet bij Europese stunt Standard!

14-08-2018 18:00

Het is do or die voor Standard op dinsdag. De Rouches moeten absoluut zien te winnen om zich te plaatsen voor de volgende voorronde in de Champions League. Ajax is een moeilijke, maar zeker geen onklopbare tegenstander.

SPEEL NU MEE! Standard raakt voorbij Ajax na spektakelmatch: 21(!) keer je inzet! KLIK HIER!

In de heenwedstrijd werd het een 2-2 gelijkspel. De Ajacieden kwamen op een 0-2 voorsprong, maar mede door een ijzersterke Carcela werd het alsnog een 2-2. De Rouches hadden zelfs kansen genoeg om er een overwinning van te maken.

Standard moet dus vol aan de bak in de Johan Cruijff Arena. Dat weet ook Michel Preud'homme, die afgelopen weekend een pak sterkhouders rust gunde. Eén van die spelers is... Carcela. De Marokkaan bewees dit seizoen al dat hij goed in vorm is, kan hij dat nu opnieuw doen tegen Ajax?

Matig Ajax, ongeziene odds
Het is zeker niet ondenkbaar dat de Rouches een goed resultaat neerzetten tegen Ajax. De Nederlanders begonnen afgelopen weekend in eigen huis aan het seizoen tegen Heracles. Ondanks de aanwezigheid van sterren zoals Hakim Ziyech en Dusan Tadic werd het toch... 1-1.

De heenwedstrijd gaf al aan dat er veel doelpunten gescoord kunnen worden. Het bewees ook dat de Rouches mogen dromen van winst. Geloof jij in een stunt? Dan kan je ENORM verdienen. Bookmaker Betway geeft je namelijk 21(!), u leest het goed, 21(!) keer je inzet terug als Standard wint en er meer dan 3,5 doelpunten vallen.

Wil je het eerder op safe spelen? Dat kan ook. Bij de Betway Boosts kan je je geld verdubbelen wanneer beide teams scoren. Ook zeker een gokje waard!

SPEEL NU MEE! Standard raakt voorbij Ajax na spektakelmatch: 21(!) keer je inzet! KLIK HIER!