'Kara Mbodji geldt plots als alternatief voor jonge Belgische verdediger'

'Kara Mbodji geldt plots als alternatief voor jonge Belgische verdediger'

13-08-2018 20:52
5

Kara Mbodji is nog steeds een speler van RSC Anderlecht. De Senegalese verdediger had nochtans zijn zinnen gezet op een transfer naar het buitenland, maar het dossier blijft maar aanslepen.

FC Fulham toonde concrete interesse in Mbodji, maar koos uiteindelijk voor een andere optie. De verdediger hoeft echter niet te wanhopen, want volgens Fantatik is Galatasaray weer komen aankloppen bij Anderlecht. De Turken toonden eerder al interesse, maar de vraagprijs van zeven miljoen euro was te hoog.

Galatasaray moet zich aan de FIFA Fair Play regels kunnen houden en hoopte op een uitleenbeurt. Dat voorstel werd echter weggelachen door Anderlecht, dat enkel wil meewerken aan een defenitieve transfer. Galatasaray richtte dan maar zijn vizier op Jason Denayer, maar ook dat dossier zit in het slop.

Volgens Fanatik gaat de Turkse topclub nu opnieuw een poging wagen om Kara weg te plukken bij Anderlecht op huurbasis. Aangezien de aanbiedingen voor Kara schaars zijn, hoopt Galatasaray dat een uitleenbeurt nu wel kan lukken. Denayer blijft echter de eerste keuze voor de Turken.