Antwerp-bankzitter heeft weinig keuze: 'Enige dat hij kan doen is hard trainen'

Antwerp-bankzitter heeft weinig keuze: 'Enige dat hij kan doen is hard trainen'

13-08-2018 20:14

Jelle Van Damme was vorig seizoen één van de sterkhouders bij Royal Antwerp FC. Dit seizoen moet de linkspoot echter vooral de bank warm houden. Volgens Sinan Bolat zal hij in de toekomst nog wel speelminuten krijgen.

“Het enige dat hij kan doen is hard trainen en tonen aan de trainer dat hij klaar is om zijn niveau terug te halen. Ik denk wel dat Jelle snel terug speelminuten zal krijgen van de trainer", vertelde Bolat tijdens HLN Vista!.

De doelman heeft wel een goede relatie met coach Bölöni. “Ik ken hem natuurlijk ook van bij Standard. Hij weet hoe ik ook in elkaar zit, qua persoonlijkheid en ook wat ik kan en niet kan als keeper", aldus Bolat.

"Buiten de trainingen en buiten het voetbal is hij ook wel losser en heeft hij heel veel zin voor humor. “Ik heb liever een strenge trainer, dan een trainer die zo wat losjes is, die maar flauw traint waardoor de ploeg dan minder goed presteert in het weekend.

"Elke training onder Bölöni moet je voluit gaan en zo moet het ook. Dan ben je 100% op het einde van de week voor de wedstrijd", besloot de doelman van Antwerp.