Huntelaar met het mes tussen de tanden tegen Standard: Eigen spel spelen

Huntelaar met het mes tussen de tanden tegen Standard: "Eigen spel spelen"

13-08-2018 17:10
7

Klaas-Jan Huntelaar baalde van het feit dat hij zaterdag niet mocht starten van Erik ten Hag, zo gaf hij na het gelijkspel tegen Heracles Almelo (1-1) te kennen. Maandag toont de Ajax-spits begrip voor de keuze van zijn trainer en kan hij niet wachten op de return tegen Standard.

"Een speler wil altijd spelen", aldus Huntelaar op de persconferentie voor de Champions League-return tegen Standard Luik. "Een trainer moet je af en toe remmen, want ik heb weleens wat dingetjes gehad (spierblessures, red.). Misschien moet je dan wel voorzichtig zijn. Mijn hoofd was klaar om wat te laten zien en uiteindelijk heb ik als invaller ook mijn kans gehad."

Huntelaar kijkt met vertrouwen uit naar Standard-thuis. "Ik denk dat het dinsdag een heel mooie wedstrijd kan worden voor ons. We hadden een nog betere uitgangspositie kunnen verwerven, maar dat hebben we helaas niet gedaan", doelt de spits op de 0-2 voorsprong na een half uur spelen. "Als we ons eigen spel spelen, trekken we de wedstrijd naar ons toe. Wij zijn tevreden en positief. Dat zijn we voor elke wedstrijd, want je gaat niet negatief een wedstrijd in."