OFFICIEEL: KAA Gent ziet speler naar Nederland vertrekken

OFFICIEEL: KAA Gent ziet speler naar Nederland vertrekken

13-08-2018 17:05
5

KAA Gent ziet Siebe Horemans naar de Nederlandse Eredivisie vertrekken. Horemans wordt voor één seizoen uitgeleend aan Exelsior Rotterdam. Afgelopen seizoen speelde de verdediger op huurbasis bij OHL.

"Excelsior heeft bewezen een goede club te zijn voor jonge spelers om door te groeien", motiveert Horemans zijn keuze. "Ik heb in januari van dit jaar een kruisbandblessure opgelopen tijdens een trainingskamp in Spanje, maar ik ben nu helemaal klaar om weer te spelen. Het was een vervelende tijd, maar ik ben er mentaal wel sterker van geworden. Ik hoop bij Excelsior minuten te kunnen gaan maken en van waarde te kunnen zijn voor de ploeg."

De mandekker hoopt op een mooi jaar op Woudestein. "Ik hoop in elk geval mijn steentje te kunnen bijdragen. Het is aan mij om mezelf te bewijzen en een plek in de ploeg te verdienen. Ik heb er in elk geval veel zin in om morgen te beginnen", aldus de jonge Belg, die nog een contract tot medio 2020 heeft bij AA Gent. Hij komt bij Excelsior landgenoten Jinty Caenepeel en Hervé Matthys tegen.