Ajax-coach Ten Hag komt met blessurenieuws voor de return tegen Standard

Ajax-coach Ten Hag komt met blessurenieuws voor de return tegen Standard

Gepubliceerd: maandag 13 augustus 2018 om 16:50ma 13-08-2018 om 16:50

Erik ten Hag kan dinsdag in de Champions League-return tegen Standard Luik geen beroep doen op Kasper Dolberg. Achter de naam van Carel Eiting staat een vraagteken.

"Dolberg kan niet spelen en vanochtend kwam daar Eiting bij", vertelt Ten Hag op de persconferentie, daags voor het duel met Standard Luik in de derde voorronde van de Champions League. "Achter de naam van Eiting staat een vraagteken. Hij gaat zo wel trainen, maar hij had last van buikkrampen. We moeten kijken hoe zich dat ontwikkelt."

Ook Vaclav Cerny en Daley Sinkgraven zijn er niet bij. Het duo kampt al langer met blessures. Matthijs de Ligt kan ondanks zijn fikse hoofdwond, opgelopen in de slotfase van de wedstrijd tegen Heracles Almelo, gewoon spelen. "Dat is geen enkel punt van zorg", aldus Ten Hag.

De Ajax-trainer kreeg zaterdag, zondag en maandag veel kritiek op het feit dat hij tegen Heracles niet voor zijn sterkste basiself koos. "Morgen zullen we dat zeker wel doen, want we willen de Champions League halen. Het is een koe in de kont kijken. Natuurlijk baal ik als een stekker dat we niet hebben gewonnen, maar het lukte gewoon niet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws