Wees klaar voor het seizoen met €100 aan EXTRA wedtegoed!

Wees klaar voor het seizoen met €100 aan EXTRA wedtegoed!

13-08-2018 17:00

Het nieuwe seizoen is inmiddels al weer even bezig en we hebben al een aantal mooie matchen gezien in de Jupiler Pro League! Via bookmaker Betway kan je elk weekend nóg meer genieten van deze competitie!

Bonus! Bookie verdubbelt je eerste storting tot €100! Klik hier!

Bookmaker Betway heeft in België al jarenlang een officiële vergunning en is ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde naam. Niet voor niets heeft RSC Anderlecht al sinds 2016 een partnerschap gesloten met Betway, dat een groot aanbod van weddenschappen uit de Belgische competities aanbiedt.

"Het verbond met Betway is goed nieuws voor de fans", sprak operationeel manager Jo van Biesbroeck destijds. "Ook de club is trots om samen te mogen werken met Betway, een bedrijf met een goede reputatie inzake online gaming." Overzees is Betway eveneens een grote speler; de bookie prijkt al enige jaren op het shirt van West Ham United.

En of je nu Anderlecht supportert of niet, voor elke nieuwe inschrijver wacht bij Betway een fantastische welkomstbonus van €100! Je eerste storting bij deze bookmaker wordt namelijk verdubbeld door de bookie. Dat betekent dat je tot maximaal €100 kan storten, zodat Betway daar nog eens een 100% bonus bovenop doet!

Bonus! Bookie verdubbelt je eerste storting tot €100! Klik hier!

Hoe werkt het?
1. 
Klik op één van de links en maak een account aan
2. Stort een bedrag
3. Krijg het dubbele van dit bedrag op je account!