Clement ziet Genk moeilijke klip omzeilen: Dat zal in Europa niet anders zijn

Clement ziet Genk moeilijke klip omzeilen: "Dat zal in Europa niet anders zijn"

Gepubliceerd: zondag 12 augustus 2018 om 21:41zo 12-08-2018 om 21:41

KRC Genk is met een zeven op negen aan de nieuwe competitie gestart. Philippe Clement zag zijn ploeg zondagnamiddag met 0-2 winnen op het veld van Oostende.

De Limburgers hadden het niet onder de markt aan de Kust. "We konden weinig tempo maken door het lange gras. We zijn toch heel goed met die omstandigheden omgegaan. Maar wat de omstandigheden ook zijn, we zullen toch altijd moeten voetballen", vertelde Clement na de match aan Sporza.

"Dat zal in Europa niet anders zijn. Oostende heeft een goeie trainer die een goeie organisatie neerzet. Het was erg moeilijk om het blok te ontgrendelen en dat hebben ze ook al in Anderlecht laten zien", besloot de coach van Genk.

Lees ook: Trossard uit kritiek over ‘tactisch trucje’ KVO: “Dat vind ik echt niet kunnen"

Plaats een reactie

wesleyvb +1331
maandag 13 augustus 2018 om 11:57
Dat is ook zo iets he, onsportieve zaken !! Gras lang laten staan tegen een goed en snelvoetballend elftal. ballenjongens tijd laten winnen, door de bal bij een voorsprong niet te halen, tijd winnen bij het uittrappen van de doelman enz.... er word alles gedaan om de wedstrijden te beinvloeden…… ah nog zoiets, 1 kant van het veld besproeien tijdens de rust en de andere kant niet enz...….. moesten ze allemaal verbieden, gewoon de match eerlijk spelen!!!!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws