UPDATE: 'Teo mag toch hopen op transfer, Italië wordt nieuwe bestemming'

UPDATE: 'Teo mag toch hopen op transfer, Italië wordt nieuwe bestemming'

14-08-2018 13:52
6

Anderlecht én Club Brugge kunnen voor het einde van de transfermarkt nog een paar spelers zien vertrekken. Naar verluidt heeft het Italiaanse Udinese interesse in zowel Lukasz Teodorczyk als Wesley Moraes.

De Poolse aanvaller aast al een tijdje op een transfer bij paars-wit en moet zo’n zeven miljoen euro kosten. Wesley Moraes heeft al te kennen gegeven niet perse weg te willen bij Club Brugge. Volgens Tuttomercatoweb is Udinese geïnteresseerd in beide aanvallers.

Eerder was er ook al interesse van Lazio Roma voor Wesley Moraes, maar die piste lijkt ver weg. Udinese is nog naarstig op zoek naar een aanvaller en kijkt daarvoor dus rond in de Jupiler Pro League. Of de Italiaanse club daadwerkelijk een bod zal uitbrengen op één van de spelers is nog maar de vraag.

Update 14/08 13u52: In de Poolse media is er inmiddels ook bevestiging van de interesse van Udinese in Teodorczyk. Niet alleen Udinese zou echter interesse tonen, want ook Lazio Roma wordt genoemd als mogelijke bestemming voor de spits van Anderlecht.