Entourage van Boyata haalt uit: 'Celtic gedraagt zich niet als grote club'

Entourage van Boyata haalt uit: 'Celtic gedraagt zich niet als grote club'

Gepubliceerd: zondag 12 augustus 2018 om 13:24zo 12-08-2018 om 13:24

Dedryck Boyata hoopt deze zomer Celtic nog te kunnen verlaten. De verdediger aast op een transfer, maar Celtic laat hem niet gaan. Niet naar de zin van zijn entourage.

Tegenover The Scotsman haalt zaakwaarnemer Jacques Lichtenstein hard uit naar de Schotse club. "Dedryck is ontgoocheld omdat er beloftes zijn gemaakt die niet worden gehouden. Celtic is een hele grote club, maar gedraagt zich niet zo", klinkt het.

"Na een goed seizoen en een sterk WK krijgt Celtic de kans om Boyata te verkopen voor een prijs die meerdere malen groter is dan wat Celtic destijds betaalde voor hem. Celtic heeft echter niet geantwoord op de geïnteresseerde clubs."

Celtic gaf aan dat het het contract van Boyata wil verlengen in plaats van te verkopen. "We hebben nochtans geen enkel concreet voorstel ontvangen, ondanks het feit dat we vorig seizoen drie keer samen hebben gezeten met het bestuur", klinkt het.

Veel interesse
De Schotse topclub speelt het spel hard. "Al 18 maanden is er interesse van clubs uit de Premier League en de Bundesliga. Celtic vroeg ons om te blijven en dat ze er voor open stonden voor een vertrek van hem in de volgende transferperiode. Dedryck heeft nooit geklaagd en ging helemaal akkoord. Het is dus normaal dat hij nu ongelukkig is met het feit dat de club zijn belofte niet houdt."

"Ik kan begrijpen dat Celtic de beste transfersom er wil uithalen. Dat is normaal. Ik kan echter niet verstaan dat ze niet eens antwoorden op geïnteresseerde clubs. Deze clubs waren aan het wachten op een antwoord van Celtic. Dat kregen ze niet waardoor ze andere spelers haalden", aldus een gefrustreerde Lichtenstein.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws