Boskamp laat zich uit over kansen van Standard: Het biedt perspectief

Boskamp laat zich uit over kansen van Standard: "Het biedt perspectief"

11-08-2018 23:20
2

Standard trekt komende week richting Nederland. Dinsdag wacht namelijk de terugwedstrijd in de voorrondes van de Champions League tegen Ajax. De heenwedstrijd eindigde op een 2-2. Johan Boskamp laat zich uit over de komende partij.

Hij zag in Luik een wedstrijd waar beide ploegen konden winnen. "In het begin namen de Luikenaars het heft in handen, daarna nam Ajax het stokje over. Na rust was het dan weer aan Standard, dat in de laatste tien minuten de Amsterdammers overliep", zegt hij.

Met de 2-2 trekt Standard nu richting Amsterdam. "2-2 is een uitslag die perspectief biedt voor de terugmatch. Al denk ik dat Ajax het net zal halen. Tenzij Carcela in grootse doen is", klinkt het in Het Belang van Limburg.

Volgens Boskamp heeft Carcela de sleutel in handen. "Ik vond hem dinsdag heel sterk spelen. Je zag dat de Ajax-spelers op een bepaald moment ontzag voor hem hadden. Maar het blijft vreemd dat hij gelijk speelt, ondanks het feit dat hij tien dagen te laat terug was gekomen van vakantie. Dat zegt alles over zijn status binnen die club."