Boskamp laat zich uit over kansen van Standard: Het biedt perspectief

Boskamp laat zich uit over kansen van Standard: "Het biedt perspectief"

Gepubliceerd: zaterdag 11 augustus 2018 om 23:20za 11-08-2018 om 23:20

Standard trekt komende week richting Nederland. Dinsdag wacht namelijk de terugwedstrijd in de voorrondes van de Champions League tegen Ajax. De heenwedstrijd eindigde op een 2-2. Johan Boskamp laat zich uit over de komende partij.

Hij zag in Luik een wedstrijd waar beide ploegen konden winnen. "In het begin namen de Luikenaars het heft in handen, daarna nam Ajax het stokje over. Na rust was het dan weer aan Standard, dat in de laatste tien minuten de Amsterdammers overliep", zegt hij.

Met de 2-2 trekt Standard nu richting Amsterdam. "2-2 is een uitslag die perspectief biedt voor de terugmatch. Al denk ik dat Ajax het net zal halen. Tenzij Carcela in grootse doen is", klinkt het in Het Belang van Limburg.

Volgens Boskamp heeft Carcela de sleutel in handen. "Ik vond hem dinsdag heel sterk spelen. Je zag dat de Ajax-spelers op een bepaald moment ontzag voor hem hadden. Maar het blijft vreemd dat hij gelijk speelt, ondanks het feit dat hij tien dagen te laat terug was gekomen van vakantie. Dat zegt alles over zijn status binnen die club."

Plaats een reactie

freeman +13879
zondag 12 augustus 2018 om 07:42
Laat ons het allerbeste verhopen voor Standard !
We wensen ze de kwalificatie van harte toe !
Vind ik leuk
zapperboy +1240
zondag 12 augustus 2018 om 07:55
Als Standard 10% beter speelt als gisteren dan winnen ze bij Ajax.
Jongen, jongens, wat waren dat prutsers gisteren.
Bwaja, die denken toch dat zij het voetbal uitgevonden hebben.
Vind ik leuk
wesleyvb +1331
zondag 12 augustus 2018 om 09:53
Eerlijk gezegd he, is ajax hier in Luik op hun kousenvoetjes op hun gemakje komen spelen, want ze hadden geen moeite om er 2 te scoren, geen inspanningen verspeelt terwijl Standard echt alles uit de kast moest halen en zich blijven geven.Ik hoop dat Standard wint,is altijd goed voor het Belgische voetbal.Maar als Ajax 1 helft volle gaas geeft hang je.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws