Club Brugge gebruikt een van de grootste talenten van de JPL niet

Club Brugge gebruikt "een van de grootste talenten van de JPL" niet

11-08-2018 23:03
7

Bij Club Brugge begon Emmanuel Dennis vorig seizoen als een speer aan zijn carrière bij Club. De Nigeriaan kom meteen overtuigen, maar krijgt steeds minder speeltijd. Makelaar Sergiy Serebrennikov maakt zich echter geen zorgen.

"Naar mijn mening is Emmanuel nog steeds absolute top. Ik heb nooit aan zijn kwaliteiten getwijfeld", klinkt het in De Krant van West-Vlaanderen.

Volgens Serebrennikov zou hij wel meer moeten spelen. "Bovendien snap ik niet waarom hij niet altijd in de basis start. Zijn statistieken bewijzen dat hij de meest productieve speler van Club Brugge is. Zijn rendement is zelfs hoger dan van Wesley Moraes en Abdoulay Diaby", klinkt het.

"Leko kijkt uiteraard vooral naar het collectieve en zette op die manier schitterende resultaten neer, daar valt niets op af te dingen. Maar als we puur naar de kwaliteiten van Emmanuel kijken, is hij een van de grootste talenten in België."

Zijn goed seizoensbegin zorgde ook voor buitenlandse interesse. "Na zijn sterke start van vorig seizoen was er interesse van een vijftal Engelse clubs, maar nadat hij minder speelde nam die interesse logischerwijs wat af", aldus de makelaar.