Kleurloze 70 minuten, spannend einde en een gelijkspel tussen STVV en Lokeren

11-08-2018 22:00
3

Reclame voor het voetbal was STVV - Lokeren allerminst. Beide ploegen zorgden zeventig minuten voor een bijzonder gezapige pot voetbal. Na een ietwat spannender einde vielen er toch doelpunten, maar geen winnaar, uit de bus. 1-1.

Voorzitter Roger Lambrecht wilde een reactie zien van zijn ploeg na het miserabele competitiebegin. Die kwam er alleszins niet meteen. De eerste helft tussen STVV en Lokeren was niet om over naar huis te schrijven.

Het werd een bijzonder grijze partij op een koele zomeravond. STVV had dan nog het meeste aanvallende intenties, maar grote kansen kwamen er niet.

Na de pauze gingen beide ploegen dan toch in de aanval. Dat zorgde ook aan kansen aan beide kanten van het veld. Ceballos was er dicht bij voor STVV, De Ridder kon zich ook bijna doorzetten.

Dan toch spanning
Het duurde lang, maar vijftien minuten voor tijd kon één ploeg dan toch beginnen vieren. Guus Huppert kon de bezoekers op voorsprong brengen. Lokeren leek daarmee op weg naar de eerste overwinning van het seizoen. Het kwam echter bedrogen uit. De Truienaren gingen na het tegendoelpunt vol in de aanval, met succes.

Buya kon STVV zeven minuten voor tijd op gelijke hoogte brengen. De Truienaren gingen ook vol voor de winst, maar een doelpunt viel er niet meer: 1-1.