Rode Duivel speelt het spel hard: Hij vertrekt gratis op 1 januari

Rode Duivel speelt het spel hard: "Hij vertrekt gratis op 1 januari"

Gepubliceerd: zaterdag 11 augustus 2018 om 16:50za 11-08-2018 om 16:50

Dedryck Boyata lijkt absoluut niet van plan om terug te keren naar Celtic. De verdediger wil graag vertrekken, maar mag niet van de Schotten.

Boyata zou inmiddels zijn kat hebben gestuurd naar de training van Celtic. Zijn makelaar Jacques Lichtenstein vindt het bijzonder jammer dat Boyata niet mag vertrekken bij Celtic.

"Het is moeilijk. Het is onmogelijk dat deze pijn in minder dan een maand zal verdwijnen. Iedereen begrijpt dat hij in de laatste tien maanden van zijn contract zijn carrière niet op het spel kan zetten door te spelen met een lichte blessure. Als een speler nog twee of drie jaar contract heeft, doet hij dat soms wel", geeft hij aan in La Dernière Heure.

Het ergert Boyata vooral dat hij niet mag vertrekken én geen nieuw contractvoorstel heeft gekregen. "Reden te meer dat hij zijn toekomst en die van zijn familie niet op het spel kan zetten door te spelen terwijl hij niet 100 procent is, ondanks de liefde die hij koestert voor de fans van Celtic. En daarom zal hij op 1 januari ook als vrije speler elders tekenen, zonder Celtic iets op te brengen", klinkt het.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws