'Barcelona bereid te luisteren bij interessant bod: transfer Dembélé aanstaande?'

'Barcelona bereid te luisteren bij interessant bod: transfer Dembélé aanstaande?'

11-08-2018 11:20
1

Barcelona is bereid om te luisteren naar een aanbod van Paris Saint-Germain voor Ousmane Dembélé. De Parijzenaars zijn bovengemiddeld geinteresseerd in de diensten van de 21-jarige aanvaller.

Dat meldt Mundo Deportivo zaterdag op de voorpagina. Volgens de Catalaanse krant is Paris Saint-Germain niet van plan het aantrekken van de Fransman uit het hoofd te zetten. Barcelona is in principe niet van plan om de Fransman van de hand te doen, maar is volgens het Spaanse medium bereid te luisteren bij een interessant aanbod. Vrijdag berichtte Paris United al dat de club uit de Franse hoofdstad de ambitie heeft om de beste Franse voetballers te contracteren. Dat mislukte eerder bij N'Golo Kanté (Chelsea), maar moet bij Dembélé wel lukken.

De Fransen hebben met Thomas Tuchel een belangrijke troef in handen. Hij werkte eerder al succesvol samen met Dembélé bij Borussia Dortmund. Met spelers als Neymar, Kylian Mbappé en Edinson Cavani heeft Tuchel overigens al de nodige aanvallende kwaliteiten in de selectie, maar toch zou de coach er op staan dat ook Dembélé aan de selectie wordt toegevoegd.

Ook Arsenal zou verwoede pogingen hebben gedaan om Dembélé aan te trekken, maar The Gunners slaagden er niet in hem voor het sluiten van de transfermarkt aan te trekken.