'Standard haalt opgelucht adem: Napoli verlaat de piste Ochoa'

'Standard haalt opgelucht adem: Napoli verlaat de piste Ochoa'

Gepubliceerd: zaterdag 11 augustus 2018 om 09:07za 11-08-2018 om 09:07

Standard blijft voorlopig beschikken over doelman Guillermo Ochoa. Napoli toonde de afgelopen weken interesse in de Mexicaanse sluitpost, maar zou volgens Het Laatste Nieuws zijn afgehaakt.

Napoli wilde Ochoa naar verluidt enkel huren en die optie was onbespreekbaar voor de Rouches. De Italiaanse topclub is verder gaan zoeken en Het Laatste Nieuws schrijft dat de werkgever van Dries Mertens is uitgekomen bij de Roemeen Ciprian Tatarusanu. De 32-jarige keeper staat nog slechts een jaar onder contract bij het Franse Nantes, dus wellicht valt er te praten over een overgang, zodat Nantes nog wat voor hem ontvangt.

Het feit dat Napoli niet meer op de komst van Ochoa rekent is goed nieuws voor Standard. Overigens stelde trainer Michel Preud'homme zich al vragen bij de interesse van Napoli. “Er zijn contracten en clausules en daar houden wij ons aan. Als de club niet de gevraagde transfersom voor hem wenst te of kan betalen, moet Memo (Ochoa red.) zich misschien maar eens afvragen wat precies hun intenties zijn'', sprak Preud’homme onlangs duidelijke taal.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws