'Lazio geeft man van 120 miljoen ultimatum: transfer in het weekend of blijven'

'Lazio geeft man van 120 miljoen ultimatum: transfer in het weekend of blijven'

10-08-2018 22:34
3

SS Lazio wil voor zondag weten of Sergej Milinkovic-Savic bij de club blijft, meldt La Repubblica. De 23-jarige Serviër mag niet voor minder dan 120 miljoen euro vertrekken en heeft van de Romeinen een ultimatum opgelegd gekregen.

Milinkovic-Savic heeft nog ruim twee dagen de tijd om een transfer te maken, mocht een geïnteresseerde club zich aandienen. Wanneer er voor die tijd geen club komt die bereid is om aan de torenhoge vraagprijs te voldoen, wil Lazio niet meer meewerken aan een transfer. Real Madrid zou een voor de gegadigden zijn voor de Servische middenvelder, maar heeft zich volgens La Repubblica inmiddels teruggetrokken. Ook Paris Saint-Germain, Juventus, AC Milan, Manchester United en Manchester City hebben volgens Italiaanse media interesse.

Lazio begint op zaterdag 18 augustus aan het nieuwe Serie A-seizoen en wil niet het risico lopen dat het Milinkovic-Savic tijdens de laatste week van de voorbereiding nog kwijtraakt. De club lijkt zelfs bereid om het tot medio 2022 doorlopende contract van de Serviër open te breken. De middenvelder zou in dat geval bij kunnen tekenen tot de zomer van 2023, tegen een jaarlijkse vergoeding van 3,5 miljoen euro.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie