Vanhaezebrouck over transfer Dendoncker: “Bevestiging van wat ik heb gezegd”

Vanhaezebrouck over transfer Dendoncker: “Bevestiging van wat ik heb gezegd”

10-08-2018 20:48
3

Leander Dendoncker kan opgelucht ademhalen, de Rode Duivel heeft zijn gedroomde transfer naar de Premier League te pakken. Coach Hein Vanhaezebrouck laat zich nu uit over de transfer van de middenvelder naar Wolverhampton.

Vanhaezebrouck had een vertrek van Dendoncker al een tijdje aangekondigd. "Het is een mooie stap voor hem. Het is de bevestiging van wat ik al een tijdje heb gezegd: dat hij onze club ging verlaten. Het was het moment voor hem om te vertrekken, en misschien voor ons ook. Ik heb hem gefeliciteerd en ik hoop dat alles voor hem goed verloopt en dat hij de volgende stap in zijn carrière kan zetten", wordt de oefenmeester geciteerd door Het Laatste Nieuws.

"Als hij het goed doet bij Wolverhampton, zit er misschien nog wat meer in in de toekomst. We moeten ook zien wat Wolverhampton zal brengen. Het is een nieuwkomer met ambitie. Misschien maken ze wel een fantastisch jaar door en moet hij niet meer verleggen omdat zij al subtop spelen. Daar moeten we allemaal niet op vooruitlopen. Maar ik ben blij voor hem, want hij heeft er lang op moeten wachten. Het was een paar keer net niet, maar uiteindelijk heeft hij toch zijn volgende uitdaging te pakken”, aldus Vanhaezebrouck.